dimecres, 23 de novembre del 2016













Natalia Alsina
Mare de l’Alba i del Biel, de 8 i 5 anys. Professionalment, especialitzada en disseny gràfic.  Molt activa pel que fa a l’educació a Sant Just: des de l’AMPA de l’Escola Montseny i el Consell Escolar, en els darrers anys. Actualment participa en la xarxa 6.0. Impulsora del Programa “Bases d’aprenentatge i estudi” de Sant Just.
Twitter: @nat_alsina

Laura Robert
Mare de l’Arnau i el Guillem, de 8 i 5 anys. Professionalment, sempre ha estat lligada a l’entorn de l’educació superior i a la consultoria per empreses. En els darrers anys, també ha desenvolupat diversos projectes d’innovació i divulgació educativa.  Impulsora del Programa “Bases d’aprenentatge i estudi” de Sant Just.
Twitter: @arrencaacorrer

Sobre el Programa Bases d’Aprenentatge i Estudi
Es tracta d’un programa de suport a les famílies en l'acompanyament de l'aprenentatge. Pretén oferir a infants i a adolescents eines metodològiques pràctiques per fer més efectiva la capacitat d’atenció, de comprensió, de planificació, d’estructuració i d’anàlisi, fent més rendible el temps dedicat a l’estudi i, finalment, millorant els resultats en l’aprenentatge. L’objectiu final és aconseguir que els noies i noies aprenguin gaudint.

Aquest programa es realitza amb el suport de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Just, les aportacions de les famílies, la coordinació per part de l’entitat de lleure “Patim Patam” i l’expertesa de l’equip Interuniversitari en Estratègies d’Ensenyament i Aprenentatge de la Universitat Blanquerna.

Durant el curs 2015-16 es van realitzar dues edicions, dirigides a 3er i 4rt, i 5é i 6è de Primària. Per al curs 2016-17, està previst que es realitzin, a partir de gener, dues noves edicions, dirigides a estudiants de 3r i 4rt de primària, i 1er i 2on d’ESO.


Més informació a través del correu info@patimpatam.cat.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada